woensdag 13 december 2017

Een Lila en Oliver voor Yasmine.

Aloha internet! Ik ben terug. Niet op volle kracht weliswaar, want er is een minimensje die heel graag op mijn arm ligt, liefst een hele dag lang.
De goesting om te naaien is nooit weggeweest, maar mijn zwangerschap was letterlijk zwaar, en ik kreeg niets gedaan. Overleefmodus.
Sinds de geboorte viel er een zware last van mijn schouders (en uit mijn schoot, viereneenhalvekilo, alstublieft), en ik voel mij terug mens. Energiek en zo, al valt dat wel met een korrel zout te nemen, dat zullen alle ouders die een pasgeborene hebben ervaren, wel kunnen inschatten.

Mijn derde kindje is perfect, even schattig en schoon als de vorige twee. En dat moet je kunnen, echt waar. Mijn derde kindje geeft wel vaak over, anders dan de vorige twee, en ze doet dat in sloten. Deze namiddag gaan we naar de osteopaat, zien of zij er wat aan kan verhelpen, en in tussentijd deed ik mijn deel: een extra outfit naaien. Vijf kledijwissels per dag zijn eerder regel dan uitzondering, dus ik hoop op nog wat vrije uren voor mijn linkerarm (en ook wel mijn rechterarm, maar dat draagt niet zo fijn, vind ik), zodat ik hier en daar nog wat voor haar kan naaien. En anders knuffel ik mijn kindje wel plat. Bloot, als het moet.

Hier hoefde het niet, want ik presenteer jullie Lila en Oliver rond Yasmine haar lijfje.
De kledij ziet er bij wijlen wat gekreukt uit, net zoals haar gezichtje, want wanneer ze gisteren niet op mijn arm lag, lag ze wel op mijn schouder. En heel even ook niet. Klik klik.


Lila: tricot van Lily Balou: giraffes (Mon Depot)
Oliver: jacquardtricot van Lily Balou: muisjes (Mon Depot)

6 opmerkingen:

 1. Wat een schatje <3
  Hele mooie outfit!
  Veel succes bij de osteopaat

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! We zijn net terug en ze heeft wel wat spanning kunnen wegwerken. Het geeft alvast hoop!

   Verwijderen
 2. Wat een moppie! Dikke proficiat! Blij je terug te kunnen lezen ;-)
  Enne, ik wil me niet moeien, maar al een draagdoek geprobeerd? Ik vond dat ideaal voor mijn derde: fulltime knuffelen en rondsjouwen zonder zere armen en twee handen vrij voor de andere pagadders én naaien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ha Tante Fee :-)
   De draagdoek is hier inderdaad wel een dikke hit. Ik gebruik die wel pas als ik gedoucht ben geraakt (omdat ik ervoor in kamerjas rondloop en dat helemaal niet gemakkelijk vind met een draagdoek), en dat gebeurt niet vaak voor 14 uur... Ahja.
   Naaien met een draagdoek lijkt me ook nog zo iets onmogelijks, maar ik leer vast bij ;-) Ik vind het alvast interessant om lezen dat ervaringsdeskundigen kunnen bevestigen dat dat gaat!

   Verwijderen
 3. Oh, zo’n super cuti. Alle redenen zijn goed om voor je kleintje te naaien hé! Geniet er maar van want..... ze zijn toch zo rap groot......❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een echt engeltje. Smelt gewoon als ik haar zie. En het pakje dat je maakte staat haar prachtig :-)

  BeantwoordenVerwijderen