zondag 21 januari 2018

Geboortegeschenkjes van Yasmine.

Yasmine is een flinke baby. Niet enkel in de zin van "belachelijk braaf", maar ook groot en oud en al. Gisteren tikte ze al af op twee maanden; haar geboortegeschenkjes mogen dus wel eens in de kijker geplaatst worden.Ik deed van snoepekes en naaiselkes. De stof die ik gebruikte is er van Les rêves d'Anaïs, gekocht bij Mon Depot. Deze stof is zo'n plezier is om te naaien én te aaien, dat ik het heel spijtig vind dat ik maar vier meter gekocht - en helaas ook reeds opgebruikt - heb.

Aan de boom hangen sleutelhangertjes, links onder aan de stam liggen handwarmertjes (mét wasbaar beertjeshoesje, want oh, die witte stof), rechts onder liggen kinderzakdoekjes met geboortesuikers in, en de staande pottekes zijn met geboortesuiker gevulde bokaaltjes, met een grotemensenzakdoek. Want niemand geneert zich om in een beertjeszakdoek te snuiten, toch?
  
De naamtags heb ik gemaakt met een doehetzelfsetje uit De Banier, en de roze lintjes zijn nog van wijlen mijn overgrootmoeder. En azo krijgt mijn bezoek wat zelfgemaakts, (als ik niet vergeet uit te delen natuurlijk. Want dat blijkt toch een pijnpunt. Oeps en sorry. Het ligt aan haar schattigheid en mijn slaaptekort.)

2 opmerkingen: